WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Adsense Deluxe ile ilgili bir sorun

(6 posts)
  • 1 yıl önce Limp tarafından başlatıldı
  • CeZZa tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. Limp
    Üye

Yine bir etiket sorunuyla karşınızdayım (:
    Adsense Deluxse kulalnıyorum herşey gayet güzel.Ama sorun şu;anasayfadaki ilk konunun reklamı gayet iyi gözüküyor fakat hemen altındaki 2 konunun reklamında sayfa görüntülenemiyor yazıyor.Benim amacım anasayfada sadece ilk konunun reklamını göstermek Yani 2. ve 3. konulardaki görüntülenemiyen reklamları silmek istiyorum .
    Nasıl çözebilirm bu olayı ?
    Teşekürler..

Tarih: 1 yıl #
  2. Limp
    Üye

Bu sorun yalnızca bendemş oldu acaba :S
    Adsense deluxe yi silip MightyAdsense yi yükledim .Değişen bişey olmadı yine ana sayfada gösterilen 3 reklamdan 2 tanesi sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor.

3. Bu sorun yalnızca bendemş oldu acaba :S

Konunuzu çözülmemiş olarak işaretlemenizi tavsiye ederim o halde.

---

Sayfa görüntülenemiyor derken reklama tıklayınca açılan sayfa mı görüntülenemiyor?

4. Kullandığınız reklam formatıyla alakalı olabilir bu. Bir sayfada iki bağlantı birimi göstermiyor örneğin.

5. Limp
    Üye

Reklama tıklayınca sorun yok fakat anasayfadki reklamları göstermede sorun var.Evet sanırım sorun 1 sayfada 2 reklam göstermemeisnden kaynaklanıyor.
    MightyAdsenseye geçtim bende.Sorun çözüldü.
    Cevap için teşekürler..

6. CeZZa
    Üye

deluxe kullanıyorum ancak adsanseyi sidebar kısmında gösteremiyorum. kodları eklesemde widget_sidebar kullandıgımdan çıkmıyor reklam.

sidebar kısımlarında göstermek için yeni bir kategori açıp mı kodu eklemem gerek içine ?

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.