WordPress Türkiye Forumları » AR-GE

Otoloji v.0.001 Teması

(3 posts)
  • 1 yıl önce heytbecom tarafından başlatıldı
  • s3rd4r tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Tema adı: Otoloji v.0.001
    Hazırlayan: heytbecom
    HTML Tema: Diner v.1
    Detaylı bilgi + Download: Buradan

SS:

Tema üzerindeki çalışmalar:

v.0.001
    - Diner v.1 html teması alınarak düzenlendi.
    (page.php-index.php-archive.php-single.php-search.php-footer.php-functions.php-sidebar.php-header.php dosyaları yaratıldı ve düzenlemeleri yapıldı.)
    - Sayfanın üst bölümünde yer alan resimler (548X369px) sayfa her yenilendiğinde değişmesi sağlandı.
    - Yan menü özelliği eklendi. 2 adet yane menü mevcuttur.
    - Yazarın yorumları diğer yorumlardan farklı renkte gözükmesi sağlandı.
    - Page navi eklentisi search.php ve archive.php dosyasında kullanıldı.
    - Dynamic Drive 'in Featured Content Slider adlı javascript uygulaması Ana sayfaya entegre edildi.
    - Style.css yeniden düzenlendi.

* Bu temanın daha önce wp teması olarak hazırlanmış halini arattım ama bulamadım bende kendim hazırladım. Belki Wp teması olarak yapılmıştır ama bir kere hazırladık işte.
    - Wp 2.09 - Wp 2.1 sürümlerinde denedim sorunsuz çalışıyor.

Tarih: 1 yıl #
  2. Elinize sağlık, gayet hoş görünüyor. Tema için gerekli olan eklentileri paket içine dahil etmişsiniz, ek olarak tema hakkında yazdığınız yazıya da eklentilerin isim ve adreslerini yazmanızı tavsiye ederim; temayı birkaç ay sonra indirecek olanlar eklentilerin güncel sürümlerini indirmiş olur böylece.

Bir de, sürüm numarası olarak v.0.001 yerine 0.1 olsa daha iyi olmaz mıydı? :)

Son olarak, sıkıştırılmış dosyanın ismi tema ismi olursa ve içinde otoloji ismine sahip bir klasör ve eklentiler ismine sahip bir klasör ve altında eklentiler olsa daha düzenli olur diye düşünüyorum.

not: Konuyu ar-ge bölümüne taşıyorum.

3. s3rd4r
    Üye

tebrik ederim güzel bir tema

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.