WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yazıyı resmin altından başlatmak

(13 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce beyazadres tarafından başlatıldı
  • ZecH tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhabalar!Yazıları yükleme yaptığım resimlerin,fotoğrafların yanına değil de altına almak istiyorum.Bir türlü olmuyor.Yazıları yandan değil de resmin altından başlatabiliyor muyum?Cevabınız için sağolun!

1 yıl önce #
  2. resimi yazına ekledikten sonra resim özelliklerinden hizalamaya baktığında orada sağ, sol, alt, üst gibi hizalama seçenekleri göreceksin. bu seçenekler sen de işe yaramadı mı?

1 yıl önce #
  3. İşe yaramadı! Yazıları resmin altına alamadım yani.Herzaman resmin yanında oluyor.Ne yapmam lazım?

1 yıl önce #
  4. < img src= \"resmin yolu\">
    <p>yazınız</p>

şeklinde deneyin.

Resmin yerini belirlemek için src kodundan önce align="center,left yada right" kullanabilirsiniz.

1 yıl önce #
  5. İnanın olmuyor.Ben demek istediğimi anlatabildim değil mi?Normalde yazı hemen resimin en üst yanından başlıyor.Büyük boyutlu resim yayınlarken yazıların resimin yanındaki sütunda değil altında olmasını istiyorum.Çözümü bulamadım!

1 yıl önce #
  6. resimin adresinden sonra:

< img src="http://resmin adresi" alt="resim bilgi" / >

bu kodu ekleyin:

< br />

resimden sonra 1 satır atlayarak yazı resmin altında yer alacaktır...

1 yıl önce #
  7. Dediğin gibi olmuyor!Ya da ben başaramıyorum!Bir türlü yazı resmin altına inmiyor...

1 yıl önce #
  8. img etiketine style="display:block;" eklemeyi deneyin. Bununla da inmezse, hiçbirşeyle inmez :)

1 yıl önce #
  9. bende tam tersi hiç bi türlü yazı resmin yanında olmuyor delirdim...
    http://www.ntvspor.net/pages/11196.asp mesela bu adresteki resmin solunda yazılar warya bende öle bişey diyince resim yazılırın üstüne oturuyor ve yazılar gözükmüyor bunun için bi eklenti fln warmı acaba....teşekkürler

1 yıl önce #
  10. kardes oturmaz.. resimi secili hale getirdikten sonra resim ekle/düzenle butonuna basarsan eğer o pencerede solalt üst sağ sol diye bir sey göreceksin ona göre seçili hale getirdikten sonra düzenle butonuna basman yeterli.. bunun için özel bir eklentiye veya bilgiyede gerek yok..

1 yıl önce #
  11. çok saol kardeş yardım cı oldugun için ;=

1 yıl önce #
  12. Sitende yazı yazarken eklediğin resme aşağıdaki gibi kodu ekleyip dener misin HTML görünümünde?(* yıldız işaretlerini temizleyerek tabi ki :))

<*p><*img style="margin: 3px; float: left" src="resimyolu" />Metin<*/p>

1 yıl önce #
  13. Sitende yazı yazarken eklediğin resme aşağıdaki gibi kodu ekleyip dener misin HTML görünümünde?(* yıldız işaretlerini temizleyerek tabi ki :))

<*p><*img style="margin: 3px; float: left" src="resimyolu" />Metin<*/p>

diğer arkadaşımın dediğinin aynısı oldu görsel tercih kullanmak istemedigim için bu işime daha çok yarıyor çok teşekkürler ;)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.