Merhabalar!Yazıları yükleme yaptığım resimlerin,fotoğrafların yanına değil de altına almak istiyorum.Bir türlü olmuyor.Yazıları yandan değil de resmin altından başlatabiliyor muyum?Cevabınız için sağolun!
Merhabalar!Yazıları yükleme yaptığım resimlerin,fotoğrafların yanına değil de altına almak istiyorum.Bir türlü olmuyor.Yazıları yandan değil de resmin altından başlatabiliyor muyum?Cevabınız için sağolun!
resimi yazına ekledikten sonra resim özelliklerinden hizalamaya baktığında orada sağ, sol, alt, üst gibi hizalama seçenekleri göreceksin. bu seçenekler sen de işe yaramadı mı?
İşe yaramadı! Yazıları resmin altına alamadım yani.Herzaman resmin yanında oluyor.Ne yapmam lazım?
< img src= \"resmin yolu\">
<p>yazınız</p>
şeklinde deneyin.
Resmin yerini belirlemek için src kodundan önce align="center,left yada right" kullanabilirsiniz.
İnanın olmuyor.Ben demek istediğimi anlatabildim değil mi?Normalde yazı hemen resimin en üst yanından başlıyor.Büyük boyutlu resim yayınlarken yazıların resimin yanındaki sütunda değil altında olmasını istiyorum.Çözümü bulamadım!
resimin adresinden sonra:
< img src="http://resmin adresi" alt="resim bilgi" / >
bu kodu ekleyin:
< br />
resimden sonra 1 satır atlayarak yazı resmin altında yer alacaktır...
Dediğin gibi olmuyor!Ya da ben başaramıyorum!Bir türlü yazı resmin altına inmiyor...
img etiketine style="display:block;" eklemeyi deneyin. Bununla da inmezse, hiçbirşeyle inmez :)
bende tam tersi hiç bi türlü yazı resmin yanında olmuyor delirdim...
http://www.ntvspor.net/pages/11196.asp mesela bu adresteki resmin solunda yazılar warya bende öle bişey diyince resim yazılırın üstüne oturuyor ve yazılar gözükmüyor bunun için bi eklenti fln warmı acaba....teşekkürler
kardes oturmaz.. resimi secili hale getirdikten sonra resim ekle/düzenle butonuna basarsan eğer o pencerede solalt üst sağ sol diye bir sey göreceksin ona göre seçili hale getirdikten sonra düzenle butonuna basman yeterli.. bunun için özel bir eklentiye veya bilgiyede gerek yok..
çok saol kardeş yardım cı oldugun için ;=
Sitende yazı yazarken eklediğin resme aşağıdaki gibi kodu ekleyip dener misin HTML görünümünde?(* yıldız işaretlerini temizleyerek tabi ki :))
<*p><*img style="margin: 3px; float: left" src="resimyolu" />Metin<*/p>
Sitende yazı yazarken eklediğin resme aşağıdaki gibi kodu ekleyip dener misin HTML görünümünde?(* yıldız işaretlerini temizleyerek tabi ki :))
<*p><*img style="margin: 3px; float: left" src="resimyolu" />Metin<*/p>
diğer arkadaşımın dediğinin aynısı oldu görsel tercih kullanmak istemedigim için bu işime daha çok yarıyor çok teşekkürler ;)
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.