WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Yazıları gizleme (Açma-kapama)

(32 posts)
  • 1 yıl önce dribble tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Ben yazılarda uyguladım expand now'u. peki yorumlarda nasıl uygulanıyor?

1. Open related theme file, such as index.php.
    2. Add following codes in The Loop:
    * position to display show/hide comment link - <?php if(function_exists('commentShowHide')) commentShowHide('link'); ?>
    * position to show comment contents - <?php if(function_exists('commentShowHide')) commentShowHide('comments'); ?>
    3. Save and all done.

tam olarak bu nedir? sorumun cevabı bu mudur ? nasıl kullanacağım?

Tarih: 1 yıl #
  2. hazır fikiratolyesi.com un adı geçmişken, sağ taraftaki menünün bir eklentisi mevcut mu acaba ?

3. bu spoileri tanıtmak iin muhakkak css dosyasında ya da eklentiyi indirip aktif hale getirdikten sonra birşeyler yapmak mı lazım ?

4. sadece [spolier] [/spolier] gibi bir şey yapıp ortaya yazı yada linli yazıcaksın spolier yanlız yazmış olabilirim birde bu var. more'nin değişik bir versiyonu ve çok hoş bence :)

5. hayır eylul toprak şu var bu adam geliştirirken sanki diğer adamın sitesinde wakjay net mi sanırım orada mootools falan demiş.

ben yukledim aktif hale geetirdim yazarkende bunu yaptım ve gorunum şu şekilde oluyor.

http://e.entelektuel.com/issiz-kalmanin-faydalari/

gördügün üzere , java null da kalıyor.

kopyala yapıştır ile ekledim olmadı gene.

6. 5dk içinde kuruyorum http://www.eylulgunesi.com/?p=146 burdan takip eder misin

7. <spoiler ‘Show me the text’ ‘Hide it from me’>
    Example of a spoiler text which readers might not want to read.
    </spoiler> ben bunu kullandım ama amarat sen istersen tag şekliğini değiştir php editleyerek belki olabilir

burdan kullandım

8. @amarat spoiler olayı bazı temalarda çalışmıyor.Dediğin gibi java null'da kalıyor. :(

9. bazı temalarda çalışmaması demek bazı temalarda diger temalarda olmayan bir kodun olmamasından kaynaklanıyor olsa gerek.bunun nedeni nedir ki yani bu kodun eksikligini çözebilmiş kimse yok mudur ?

10. bir arkadaşım bu tip expand now eklentilerinin seo yu olumsuz etkilediğini söyledi. bu tip eklentiler seo yu olumsuz etkiler mi ?

Tarih: 12 ay #
  11. @dogancanulker

java sever ama ajax sevmez.

Tarih: 11 ay #
  12. bırakında seo suz olsun .. bir seo dur tutturulmuş gidiyor.. bence ceyo :(

* Bu eklentiler her temada çalışır. Yeterki başka eklentilerle çakışma yapmasın. javascript kodunu doğru yere eklediğinizdene eminseniz %100 çalışır..
    Tema nedirki sen hazırlıyorsun zaten. o javascriptte çalışmak zorundadır. :)

Tarih: 11 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.