WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Qwilm Yazı Rengi

(14 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce dribble tarafından başlatıldı
  • besst tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. dribble
    Üye

Bu aralar çok soru sordum galiba kusura bakmayın bir tane daha geliyor..Qwilm temasını kullanıyorum tema arka planı siyah yapınca gri yazılar çok net gözükmüyor.Gri olan yazıyı biraz daha açmak beyazlaştırmak istiyorum.Renk kodları bende mevcut ama bunu temanın style dosyasında hangi bölümden değiştirecem bilmiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum

1 yıl önce #
  2. Ekran görüntüsü veya bir çalışan demo adresi verebilirsen belki daha iyi yardımcı olabiliriz.

1 yıl önce #
  3. dribble
    Üye

burada

gri rengi biraz daha beyazlaştırmak istiyorum :)

1 yıl önce #
  4. Eğer gönderi renklerini kastediyorsan .entry sınıfındaki p elementinin özelliklerini düzenle, bu yoksa bile entry sınıfının genel özelliklerine bir göz at. Son olarak yazı rengini style.css dosyasında arayıp bulabilir ve değiştirebilirsin.

1 yıl önce #
  5. dribble
    Üye

style.php dosyasında o kadar çok renk var ki hepsini kurcalamışımdır ama bir türlü ana yazı rengi için gerekli kısmı bulamadım.p elementinin özelliklerini düzenle demişsin ben bu konuda cahilim nerden nasıl değiştiriliyo bu kod :)

1 yıl önce #
  6. dribble
    Üye

Arkadaşlar bir el atın şuna da düzeltelim bir türlü yapamadım...

1 yıl önce #
  7. dribble
    Üye

Arkadaşlar bir el atın gözünüzü seveyim :)

Tekrarlıyayım sorumu.Qwilm temasındaki ana yazı rengi gri ve ben bu rengi biraz daha beyazlaştırmak istiyorum bunu değiştirmem için gerekli olan yer neresidir.Style.php dosyasından sanırım yapıcaz bunu yine ?

1 yıl önce #
  8. style.css dosyasını aç:

body yazan kısmı bul zaten en başta:
    color: #888; olan yeri:

color: #DDDDDB; ile değiştir. Yazılar beyaza yakın olacaktır.
    (bende tema dosyası olmadığı için tahmini olarak yazının rengi body kısmında var sadece ve onu değiştirince düzelecektir diye düşündüm. denemekten zarar çıkmaz.)

1 yıl önce #
  9. dribble
    Üye

hayır değişmedi maalesef :(

1 yıl önce #
  10. Dribble ya şu resmi gordum de .... Sitenin adresini verirmisin bir inceleyeyim ..Qwilm temsını değiştirmişssin incelemk istiyorum da...

1 yıl önce #
  11. dribble
    Üye

burası

1 yıl önce #
  12. renkler değişmiş işte... yazı rengi beyaza yakın bir renk olmuş...

1 yıl önce #
  13. dribble
    Üye

evet teşekkürler heybecom.Yalnız ilginç olan ben rengi değiştirdikten 1 gün sonra rengin değişmesiydi :) Tekrar teşekkürler..

1 yıl önce #
  14. Ewet cok hoş olmuş.. Ve sana e-posta da yolladım bu tema hakkında.. Eline sağlık çok guzel olmuşşş..

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.